Με επιτυχία και εκπλήξεις η επίδειξη του τμήματος ΑΟΜ Ju Jitsu στο Μαρκόπουλο

Δημιουργήθηκε στις 29/06/2023 - 12:24
ju jitsu
Δείτε το PHOTO STORY της βραδιάς, στην επίσημη Σελίδα του ΑΟ Μαρκοπούλου στο FaceBook, πατώντας ΕΔΩ.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον θερινή επίδειξη του τμήματος Αυτοάμυνας και Ju Jitsu του ΑΟ Μαρκοπούλου, στο ανοικτό θέατρο Σάρας στο Μαρκόπουλο, με την επιμέλεια και οργάνωση του δασκάλου μας και ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Ζαντιώτη!

Τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΜ πλαισίωσαν αθλητές από τον Α.Σ. "Λεύκαρος" (Βάρη) και Α.Σ. "Σκίρωνας" (Ν. Πέραμος), προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο Σάρας και θέλησαν να έρθουν κοντά στις πολεμικές τέχνες και δη το Ju Jitsu.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Χορευτικού/Λαογραφικού Συλλόγου "Ρόδακας", με τα μέλη του να παρουσιάζουν τον "Χορό των μαχαιριών" (αντρικός πολεμικός χορός από το Ικόνιο Καππαδοκίας), συνδυάζοντας ιδανικά τις πολεμικές τέχνες με την τέχνη του χορού!

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου Μαρκοπούλου που παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας και μας στηρίζουν όλο τον χρόνο, την Μένη Βαμποράκη (Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας), τον Χρήστο Μπισιώτη (πρόεδρος ΚΔΕΜ και Λιμενικού Ταμείου), Βαγγέλη Δημητρίου (Υποψήφιος Βουλευτής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές) και βεβαίως προς τον Δήμαρχο Κώστα Αλλαγιάννη που αν και δεν κατάφερε να παρευρεθεί, είναι πάντοτε δίπλα μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) Μαρκοπούλου-Κουβαρά, που ανέλαβε εθελοντικά την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης!

Τέλος, τις πιο ξεχωριστές ευχαριστίες μας τις εκφράζουμε προς τις οικογένειες των μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών μας, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια προς το τμήμα Ju Jitsu του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου!

Ευχόμαστε ένα καλό καλοκαίρι προς όλους και δύναμη και επιτυχίες στους αθλητές και αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους επερχόμενους αγώνες στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu στο Καζακστάν!

 

Για τον ΑΟ Μαρκοπούλου

2 2 4
5 6 7
8 9 10